VILLA VAN MEERHOF

"Villa Van Meerhof":

Femrumsvilla med pool uthyres

   På Van Meerhof Straat 7 i Riebeek Kasteel ligger ett av byns vackraste hus, en nybyggd villa på sex rum och kök, som är ritad av en av landets främsta arkitekter, Darryl Pryce-Lewis. Villan kan hysa upp till 10 personer.

   All inredning håller allra högsta klass: badrum och dusch i teak, sandsten och natursten, golv och terrasser i importerad indisk sandsten och zimbabwisk teak, samtliga dörrar och fönster (samt bardisk) i importerad zimbabwisk teak. Innertak av lokal vass.

Det sammansatta vardagsrummet-matrummet vetter direkt mot poolen och en stor utegrill. I vardagsrummet finns en storbilds-TV med 40 TV-kanaler samt satellitradio. Det öppna köket har en lång bardisk i teak. Två sovrum med egen ingång bredvid varandra hyser upp till sju personer. Till detta två badrum med toalett och dusch.

Ett fjärde sovrum – det största – ligger i en separat byggnad. Det är 40 kvadratmeter stort med en dubbelsäng, stolar, en TV och ett litet barkylskåp. Till detta ett stort badrum med toalett, två handfat och en dubbeldusch.

   Huset har en afrikansk kolonial prägel med en stark känsla av ”safari” – med alla bekvämligheter. Med en stor terrass med utemöbler och en pool i centrum får besökarna en behaglig semesteratmosfär. På taket av det största sovrummet finns ett stort sol- och drinkdäck med en underbar utsikt över byn och bergen runtomkring. I trädgården finns oliv- och fruktträd samt ökenväxter från hela Sydafrika (palmer, kaktusar, agave, aloe m m).

Van Meerhof Straat kan hyras för 2500 kronor per dygn. Kontakta riebeekvalley@tiscali.co.za för ytterligare information.

 

Se vårt bildgalleri för fler bilder på Villa Van Meerhof och Riebeek Valley!